Kallrökt lax från Korshags

Kallrökt lax

Traditionellt kallrökt med färskflisad alved och enbär. Konsument- och grossistförpackning.

Serveringstips: Färdig att servera rumstempererad (ca 30 min). Servera på traditionellt vis med Korshags Hovmästarsås. Gott med pepparrotskräm på grovt bröd. I bagel/surdegsbröd med Philadelphiaost. Skär i bitar och mixa i pastasås. Tapasrätter. Till äggröra. Laxsnurror med pepparrotskräm. Prova receptet Rice bowl med kallrökt lax, spenat och äggulaFör fler recept klicka här.
___________________

Ingredienser: Lax (Salmo Salar), salt
Lax av premiumkvalitet (pre-rigor, D-trim). Ansvarsfullt odlad; ASC-märkt alt. ekologisk KRAV-märkt. Levereras pinfärsk och fulltrimmad från Norge och kallröks i Falkenberg.

Näringsvärde gram per 100 g: Energi 740 kJ/180 kcal. Fett 11,0 (varav: mättat fett 1,8, enkelomättat fett 5,7, fleromättat fett 3,5). Kolhydrat <0,5 (varav: sockerarter <0,5). Protein 19,0. Salt 3,0.

Kylvara: 0 till +4¤C. Går att frysa (ät inom 3 månader).
Hållbarhet: Obruten förpackning 30 dagar. Öppnad förpackning inom 3 dagar
Sortering: Förpackningen sorteras som plast, plattan som kartong
Odlad i Norge
Förädlad och förpackad: Falkenberg, Sverige 
___________________

Skriv ut