Fiskbutik i Falkenberg

Falkenbergsbutiken

Nyrökt fisk, skaldjur & pinfärska laxsidor

Hos oss hittar du ett brett sortiment av rökt och gravad lax, rökt makrill, rökt regnbågslax, sås och röror. Utöver det som tillverkas i fabriken erbjuder vi bl.a. egenkokade skaldjur, färskfisk, färdiglagade rätter och ett beställningssortiment.

På Korshags älskar vi fisk och skaldjur och delar gärna med oss av vår kunskap. Vår färskfiskdisk är MSC-certifierad så kom till oss om du vill ha hjälp att välja fisk från hållbart fiske.

  Beställ  Recept  Hantering & tillagning  Frågor & svar

Hitta hit

Servicev. 3, Falkenberg
Tel: 0346-71 57 59
Telefon: tis 9-14, ons-fre 9-18, lör 8-13:30
butiken@korshags.se

Butik Mittbild 2

Öppettider

Ons-Fre: 10-18
Lördag: 9-13
Telefon: tis 9-14, ons-fre 9-18, lör 8-13:30

Butik Bestaell

Beställningssortiment       

Gör det enkelt för dig, låt oss fixa maten.
Smörrebröd, laxtallrikar, fiskgratänger, smörgåstårtor m.m. Klicka här.

 

Butik Erbjudande

 

  • Nyrökt fisk: Allt som vi tillverkar i fabriken finns att köpa i butiken. Varmrökt, kallrökt, gravad och kokt lax. Rökt sill och makrill. Rökt regnbågslax. Rökta räkor. Laxnuggets. Röror och såser. Senap.
  • Färsk fisk & skaldjur: MSC-certifierad färskfiskdisk med färsk fisk och skaldjur direktlevererade från fiskhamnen i Göteborg. Egenkokade skaldjur.
  • Färdigrätter: Smörgåstårta, smörrebröd, räksmörgåsar, baguetter, sallader, fiskgratäng, fisksoppa, paj, fyllda laxbitar, dushessetoppar, potatissallad, laxrullar, m.m. Sortimentet kan variera över säsongerna. Vi har några sittplatser för dig som vill äta på plats.
  • Beställningssortiment: Gör det enkelt för dig och låt oss fixa maten. Läs om vårt beställningssortiment här!