Rågbröd med kallrökt lax

Våra utvalda recept

Rågbröd med kallrökt lax

1+ personer 5 minuter Lätt Skriv ut

Det här receptet ingår i Korshags Gott, snabbt & enkelt-meny, ett urval av goda rätter med få ingredienser och minimal insats i köket.

Ingredienser

  • Danskt rågbröd
  • Färskost med örter
  • Kallrökt (eller gravad) skivad lax från Korshags
  • Sallad

Ev. salladslök, krasse och sesamfrön

Gör så här

  1. Bred färskost på rågbrödet.
  2. Lägg på några salladsblad i mitten.
  3. Lägg på en skiva kallrökt lax på var sida om salladen. 
  4. Smaksätt ev. med tunt skivad salladslök och krasse. Strössla sesamfrön över.

Tips från köket!

Så din egen krasse. Det är enkelt och väldigt gott att ha på smörgåsen.