Laxwrap med kokt lax

Våra utvalda recept

Laxwrap med kokt lax

1+ personer 10-15 minuter Lätt Skriv ut

Det här receptet ingår i Korshags Gott, snabbt & enkelt-meny, ett urval av goda rätter med få ingredienser och minimal insats i köket.

Ingredienser

  • Tunnbröd
  • Sallad
  • Ris
  • Smetana
  • Kokt lax från Korshags

Ev. salladslök, mynta och lime

Gör så här

  1. Koka riset och låt det svalna något.
  2. Bred på ett ganska tjockt lager smetana på tunnbrödet.
  3. Fördela ris, sallad och lax över tunnbrödet.
  4. Smaksätt ev. med tunt skivad salladslök, lite mynta och limesaft.
  5. Rulla ihop till en wrap. 

Tips från köket!

Rulla ihop tunnbrödet så tajt som möjligt. En bit aluminumfolie runt om håller allt på plats.