Laxwrap med kallrökt lax & avokado

Våra utvalda recept

Laxwrap med kallrökt lax & avokado

1+ personer 5-10 minuter Lätt Skriv ut

Det här receptet ingår i Korshags Gott, snabbt & enkelt-meny, ett urval av goda rätter med få ingredienser och minimal insats i köket.

Ingredienser

  • Tunnbröd
  • Sallad
  • Avokado
  • Gurka
  • Kallrökt lax från Korshags
  • Gräddfil

Ev. dill

Gör så här

  1. Kärna ur gurkan och skiva den. Skiva avokadon.
  2. Fördela sallad, gurka, avokado och lax över tunnbrödet.
  3. Klicka ut gräddfil ovanpå.
  4. Smaksätt ev. med dill.
  5. Rulla ihop till en wrap.

Tips från köket!

Anledningen till att man kärnar ur gurkan är att innehållet i wrapen blir mindre blött och att den därmed hållar ihop bättre. Rulla ihop tunnbrödet så tajt som möjligt. En bit aluminumfolie runt om håller allt på plats.