Recept från Korshags

Våra utvalda recept

Laxkorv med fänkålsfräs

4 personer 20 minuter Lätt Skriv ut

Ingredienser

  • 8 laxkorvar från Korshags, välj Original eller Ört & Vitlök

Fänkålsfräs

  • 2-3 fänkål
  • 250 sojabönor, upptinade
  • 1 tsk sesamolja
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 tsk sesamfrön
  • 1 krm svartpeppar

Tillagning

  1. Fänkålsfräs: Ansa och strimla fänkålen, fräs i stekpanna tillsammans med sojabönor och sesamfrö. Krydda med svartpeppar. Smaka av med salt.
  2. Ringla över honung och sesamolja innan servering.
  3. Servera med stekt eller grillad laxkorv.

Här hittar du fler recept med laxkorv.

Tips från köket!

Sesamolja är rik på fleromättade fettsyror och passar bra till kalla maträtter, vilket gör den perfekt som salladsolja. Sesamolja används ofta i det asiatiska köket.