Fröknäcke med kallrökt lax och keso

Våra utvalda recept

Fröknäcke med kallrökt lax & keso

1+ personer 5 minuter Lätt Skriv ut

Det här receptet ingår i Korshags Gott, snabbt & enkelt-meny, ett urval av goda rätter med få ingredienser och minimal insats i köket.

Ingredienser

  • Fröknäcke
  • Färskost
  • Kallrökt (eller gravad) skivad lax från Korshags
  • Keso

Ev. salladslök och svartpeppar

Gör så här

  1. Bred färskost på ett fröknäcke.
  2. Lägg på 1-2 skivor kallrökt lax.
  3. Toppa med keso. 
  4. Smaksätt ev. med salladslök och svartpeppar.

Tips från köket!

Vill du att laxens smak ska komma fram mer?
Ta fram den ur kylskåpet ca 30 min innan du ska äta så blir den rumstempererad och smakerna kommer fram.