Varmrökt regnbågslax från Korshags

Varmrökt regnbågslax

Traditionellt varmrökt med färskflisad alved och enbär. Hel.
__________________

Ingredienser: Regnbågslax (Oncorhynchus Mykiss), salt
Regnbågslax av premiumkvalitet. Odlad i Danmark och rökt i Falkenberg. 

Nyckelhålsmärkt. 

Näringsvärde gram per 100 g: Energi 670 kJ/160 kcal. Fett 7,7 (varav: mättat fett 1,2, enkelomättat fett 3,6, fleromättat fett 2,1). Kolhydrat <0,5 (varav: sockerarter <0,1). Protein 22,3. Salt 1,9.

Kylvara: 0 till +4¤C. Bör inte frysas.
Hållbarhet (obruten förpackning): 30 dagar. Öppnad förpackning inom 3 dagar
Sortering: Mjukplast
Odlad i Danmark
Förädlad och förpackad: Falkenberg, Sverige 
__________________

Serveringstips: Färdig att servera rumstempererad (ca 30 min). Till buffé läggs laxen på ett fat och serveras med en potatissallad och lite kalla kokta grönsaker. Serveringstips för varmrökt lax passar även för regnbågslax. För fler recept klicka här.

Skriv ut