Varmrökt regnbågslax från Korshags

Varmrökt regnbågslax

Traditionellt varmrökt med färskflisad alved och enbär. Hel.

Regnbågslax av premiumkvalitet. Odlad i Danmark och rökt i Falkenberg. Nyckelhålsmärkt.

Serveringstips: Färdig att servera rumstempererad (ca 30 min). Till buffé läggs laxen på ett fat och serveras med en potatissallad och lite kalla kokta grönsaker. Serveringstips för varmrökt lax passar även för regnbågslax. För fler recept klicka här.

Ingredienser: Regnbågslax (Oncorhynchus Mykiss), salt

Näringsvärde gram per 100 g: Energi 670 kJ/160 kcal. Fett 7,7 (varav: mättat fett 1,2, enkelomättat fett 3,6, fleromättat fett 2,1). Kolhydrat <0,5 (varav: sockerarter <0,1). Protein 22,3. Salt 1,9.

Kylvara: 0 till +4¤C. Bör inte frysas.
Hållbarhet (obruten förpackning): 30 dagar. Öppnad förpackning inom 3 dagar
Sortering: Mjukplast
Odlad i Danmark
Förädlad och förpackad: Falkenberg, Sverige 

Skriv ut