Rökt hel sill från Korshags

Varmrökt hel sill (MSC)

Traditionellt varmrökt med färskflisad alved. Hel sill kallas även böckling.
___________________

Ingredienser: Sill (Clupea Harengus), salt
Sill av premiumkvalitet. Vildfångad från ett MSC-certifierat fiske utanför Norge och rökt i Falkenberg.

Nyckelhålsmärkt.

Näringsvärde gram per 100 g: Energi 760 kJ/180 kcal. Fett 10,7 (varav: mättat fett 3,4, enkelomättat fett 3,6, fleromättat fett 2,7). Kolhydrat <0,5 (varav: sockerarter <0,5). Protein 21,0. Salt 1,7.

Kylvara: 0 till +4¤C
Hållbarhet (obruten förpackning): 30 dagar. Öppnad förpackning inom 3 dagar
Sortering: Mjukplast
Fångad utanför Nordnorge. Fångstzon 27 (Nordsjön), sub area IVa. Fångstmetod trålad
Förädlad och förpackad: Falkenberg, Sverige 
___________________

Serveringstips: Färdig att servera. Testa recept på "Sol över Gudhjem" eller gör en Böcklinglåda och servera med sallad och rädisor. För fler recept klicka här.

Skriv ut