Recept från Korshags

Våra utvalda recept

Liten toast med laxsallad på varmrökt lax, rom, koriander och sesamfrön

4 personer 10 minuter Lätt Skriv ut

Ingredienser

  • 200 g laxsallad på varmrökt lax från Korshags
  • Ljust bröd i skivor
  • Smör
  • 4 msk rom, t.ex. laxrom eller stenbitsrom
  • Koriander
  • Rostade sesamfrön

 Gör så här

  1. Skär bort kanterna på brödet och stek det gyllenbrunt i smör.
  2. Toppa med Korshags laxsallad på varmrökt lax, rom, koriander och rostade sesamfrön.

Tips från köket!

Laxrom är lite större i storleken än stenbitsrommen. Välj den fiskrom som du gillar bäst!

Korshags laxsallad på varmrökt lax är en krämig sallad gjord på Korshags varmrökta lax. Passar lika bra till toast som till tapas, bakad potatis, baguette, fräscha sallader, paj eller som spread på ett delikatessknäckebröd.